Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Bruuns Studio ejes af EL-CENTRET SYDSJÆLLAND ApS

CVR 29427712
Næstvedvej 66
4760 Vordingborg

Tel.: 5534 1636
E-mail: info@bruunsstudio.com


Betaling

Hos os kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard samt Mobilepay

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Betalingen gennemføres via ePay-betalingsløsning. ePay krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Vores priser opdateres løbende. Prisen er ikke inklusiv ydelser som levering, indbæring, montering og bortskaffelse af et udtjent produkt.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil: 1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller 2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan benytte Visa og Mastercard på bruunsstudio.com

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder

Fragt

Ved køb af små varer, som kan leveres med almindelig omdeling, vil vi så vidt muligt efterstræbe at afsende ordrer indgået før kl. 12.00 samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12.00 bliver afsendt dagen efter. Dette gælder dog kun på hverdage. Vi sørger for levering med din lokale postomdeler (medmindre andet angives).

Den forventede leveringstid er [2-5 hverdage]

Vi sender med GLS.

Ved køb under 499 kr. koster fragt 49 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvis der mod forventning opstår forsinkelser, vil du blive holdt opdateret.

Levering af større varer

Ved køb af større varer, som kræver fragtmand, vil Bruuns Studio, kontakte dig inden for 24 timer for at aftale nærmere vedrørende levering af din(e) vare(r). Levering sker kun på hverdage.

Genkørsel

Hvis der ikke er nogen på adressen, der kan tage imod varen, og der ikke er indgået aftale om at varen må stilles, tager chaufføren varen med retur. Ønsker du at aftale en ny leveringsdato, kan du kontakte os. Bemærk, at du i så fald selv skal betale for en genkørsel. Prisen for en genkørsel er 299 kr. 

Afhentning af varer

Du kan afhente dine varer hos os. Butikken kontakter dig pr. telefon, når varen er ankommet.

Ved afhentninger opfordrer vi kraftigt til, at du undersøger varen. Opdager du en fejl, bør du kontakte os hurtigst muligt. Risikoen for varen overgår til dig, når du har fået varen udleveret, derfor er det også dit ansvar at få fragtet varen forsvarligt hjem. Ved afhentningen kan der ikke garanteres hjælp til læsning. I forbindelse med hvidevarer er det derfor en god idé at medbringe en person, der kan hjælpe dig.

Der må påregnes en leveringstid på 1-4 hverdage afhængig af det specifikke produkt. 

Levering til kantsten

Ved levering til kantsten vil varen blive leveret ved første tilgængelige hoveddør i gadeplan. Det betyder, at bor du i en etageejendom, stilles varen på gaden udenfor. Det skal desuden være muligt at tilgå hoveddøren med sækkevogn. Ønsker du hjælp til at få varen båret op, kan du med fordel bestille levering med indbæring.

Du vil blive kontaktet af os for at aftale tidspunkt for leveringen.

Der må påregnes en leveringstid på 1-4 hverdage afhængig af det specifikke produkt. 

Levering inklusiv indbæring

Ved levering med indbæring, vil chaufføren bære dit produkt ind til første rum i dit hjem. Vurderer vores montør, at der kan være risiko for evt. skader i forbindelse med ind- eller opbæringen, vil dette blive oplyst ved ankomsten. Vi beder dig venligst sikre “transportvejen” gennem dit hjem.

Du vil blive kontaktet af os for at aftale tidspunkt for leveringen.

Der må påregnes en leveringstid på 1-4 hverdage afhængig af det specifikke produkt.

Lampeskærme:

Le Klint lampe skærme:

Le Klint’s produkter består typisk af en lampe og en lampeskærm. På de varer som leveres med en lampeskærm, som ikke allerede er foldet ud i endelig form, er det kundens ansvar at folde skærmen forsigtigt ud iht. til de medfølgende instruktioner. Hvis du kommer til at lave selv små skader på lampe, skærm eller emballage kan det betyde, at du ikke får alle pengene tilbage, hvis du fortryder købet. Se mere under punktet ”varens stand, når du sender den retur”. Vi anbefaler derfor, at du håndtere varen og emballagen med stor forsigtighed.

Louis Poulsen glasskærme:

Glasskærme kommer separat indpakket og plomberet i kassen med lampen, og vi hos Bruuns studio inspicerer alle skærme inden afsendelse for at sikre, at der ikke er frakturer eller skår i lamperne.

Som kunde bedes du inspicere skærmene inden de pakkes ud af denne plombering efter modtagelse – dette gøres bedst ved at holde skærmene op imod en lyskilde til en grundig visuel inspektion, hvor evt. frakturer vil fremstå som en mørklinie i skærmen. Såfremt der er opstået en skade på glasset under transporten, så bedes du undgå at bryde plomberingen og kontakte os med det samme enten pr. tlf. 5534 1636 eller email, info@bruunstudio.com

Mundblæste glasskærme kan indeholde mindre luftbobler, dette er en naturlig del af håndværket og er derfor ikke en fejl ved produktet.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@bruunsstudio.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om.
  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store ordrer. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 5.000 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Bruuns Studio
Næstvedvej 66
4760 Vordingborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Fortrydelsesret ved aftale om montering/opsætning

Ønsker du, at vi monterer din lampe, kan du kontakte os for nærmere aftale.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi indgår aftalen. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Bruuns Studio
Næstvedvej 66
4760 Vordingborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@bruunsstudio.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos EL-CENTRET SYDSJÆLLAND ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på bruunstudio.com er EL-CENTRET SYDSJÆLLAND ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@bruunsstudio.com.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Bruuns Studio (ejes af EL-CENTRET SYDSJÆLLAND ApS)
CVR 29427712
Næstvedvej 66
4760 Vordingborg

Tel.: 5534 1636
E-mail: info@bruunsstudio.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________________________

Bestilt den: _____________________________    Modtaget den: _________________________________

Forbrugerens navn: _______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ____________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: ________________________________      Dato: ________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.02.2024

Indkøbskurv